Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Zomerhof. Mijn naam is Sarah Walraven, ik heb een tweelingzusje Laura, ik ben gek op bloemen, houd niet van deodorant en vind kauwgom vies. Mijn huis staat in het leukste hofje van Nederland met iedere dag een beetje zon: Het Zomerhof! 

Ik ben styliste van beroep en deel op mijn website graag mijn portfolio, en een kleine inkijk in mijn leven. Met binnenkijkers bij vrienden en familie, feestjes of foto’s van mijn persoonlijke interieur. Mijn opleiding volgde ik aan het Nimeto Utrecht. Tijdens mijn afstuderen in 2010 ben ik begonnen met werken bij Loods 5, waar ik direct na mijn opleiding fulltime aan de slag ben gegaan als styliste. 

Omdat de mooiste wegen vaak de onverwachte zijn (zo ook bij mij) heb ik na bijna 6 jaar Loods 5 styling de sprong gewaagd en werk ik nu met ongelofelijk veel plezier bij Hinck Amsterdam. Maar ook naaste mijn werk ben ik nog steeds bezig met styling en fotografie. Zoals op de website te zien fotografeer ik regelmatig, verjaardagsfeestjes, babyshower en interieurs. Een opleiding wat betreft fotografie heb ik niet, na een korte cursus en de aanschaf van een goede camera heb ik het mezelf een beetje eigen gemaakt. Zomerhof is een verzamelplaats van alles wat ik doe op interieur en styling gebied. Een online portfolio wat je hopelijk inspireert en met een glimlach bekijkt. 

 

 

– licht is mijn lievelingskleur-